Jaarconcert nr. 7

Met plezier nodigen wij u uit voor ons 7de jaarconcert, een unieke editie.
En wel hier om:

  • Dit jaar laten geen 2 maar 3 groepen het beste van zich horen. Jong M en Makeblijde breidden dit jaar uit met een middenkoor, speciaal opgericht voor The World Choir Games. De World Choir Games? Ja, de Olympische spelen van de koormuziek, een internationaal topevent dat deze zomer in Vlaanderen wordt georganiseerd.
  • U bent de eerste die hier op het jaarconcert de wereldprimeur van ‘ô lumière’ te horen krijgt, het werk dat speciaal voor Makeblijde’s deelname aan de World Choir Games werd geschreven door Jan Moeyaert.
  • Naast wedstrijdprogramma breiden we op het concert uit met het gekende succesrecept: een mix van muziekstijlen, een streling voor het oor.
  • En dan is er nog de special act die na het concert wordt gebracht…Veel geven we hierover nog niet prijs. Wel een kleine hint:  ons thema dit jaar: ‘In vuur & vlam’.

Welkom, zaterdag 28 maart om 19u30 in De Kouterkerk in Zele.

 

BESTEL TICKETS ONLINE